CV lekkage in Drachten

Ziet u een plasje water bij uw CV ketel liggen? Dan is er geen twijfel mogelijk: u kampt met CV lekkage. In andere gevallen is dat echter niet zo duidelijk. Toch is het ook dan verstandig om er een vakman naar te laten kijken. Als er wel sprake is van een lek, kan het in een vroegtijdig stadium worden opgespoord. Dat scheelt u veel overlast en reparatiekosten. In de regio Drachten schakelt u bij een lekkende CV ketel de door ons aangedragen professional in. Ons bedrijf bestaat al vele jaren. Deze ruime ervaring zetten we met plezier voor u in! Bel 0800 255 3733 voor een afspraak of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Uw CV ketel lekt water?

CV lekkage kan zich op verschillende manieren uiten. Behalve een duidelijk lek bij de ketel kan het ook zijn dat u het water in het toestel de laatste tijd wel erg vaak moet bijvullen, of dat de energiekosten behoorlijk toenemen. Wees bij zo’n verandering altijd alert: het is vaak een teken dat er iets niet in orde is met uw toestel. Gelukkig kunnen onze vakmannen CV lekkage aan uw ketel voor u herstellen. Is er sprake van een lek bij een radiator of CV leiding? Ook dan kunt u altijd een beroep op ons doen.

Snelle spoedservice

Lekkage aan uw CV ketel moet zo snel mogelijk worden verholpen. Daarom bieden we onze klanten een 24-uurs service. Dat betekent dat u ons op elk moment van de dag kunt bereiken, elke dag van het jaar. Na uw telefoontje op 0800 255 3733 sturen we zo vlug mogelijk een medewerker naar u toe. Zo is de CV lekkage vlug verholpen! En voor het aanvragen van een offerte kunt u gebruik maken van het contactformulier.