CV storing in Drachten?

Krijgt u geen warm water meer, of blijft de verwarming koud? In veel gevallen is dan de ketel uitgevallen. Soms is zo’n CV storing eenvoudig te verhelpen; in andere gevallen blijkt dat lastiger te zijn. In de regio Drachten kunt u bij een storing altijd terecht bij Installatietechniek Drachten We zorgen ervoor dat het toestel snel weer naar behoren werkt. Bel 0512 - 79 90 32 of geef uw opdracht door via het contactformulier. Dan komen we snel naar u toe.

Verhelp het probleem zelf

In sommige situaties kunt u een CV storing zelf eenvoudig oplossen. Door de resetknop van het toestel te gebruiken, start het apparaat opnieuw op. Vaak werkt het dan weer naar behoren. Ook kan de waterdruk te laag zijn, dat is meestal in het display van de ketel te zien. Het water bijvullen kan de overlast dan verhelpen. Is dat niet het geval en blijft u last houden van een niet optimaal werkende ketel? Dan is het tijd om er een professional bij te halen.

Wij lossen CV storing op bij elk type ketel

Welk soort ketel u ook heeft: als uw CV uitgevallen is, kunnen wij de storing altijd voor u verhelpen. We zijn gecertificeerd Remeha-dealer, maar kunnen niet alleen alle typen toestellen leveren, maar ook repareren bij een storing. Hierbij kunt u denken aan de volgende merken:

Is uw ketel uitgevallen en lukt het u niet om dit zelf te herstellen? Doe dan gerust een beroep op onze vakmannen. Bel ons op het nummer 0512 - 79 90 32 of maak gebruik van het contactformulier. Daarop zijn we 24/7 bereikbaar, zodat u nooit lang op hulp hoeft te wachten! Bij CV storing in Drachten of omstreken kunt u altijd op ons rekenen.