Vloerverwarming aansluiten in Drachten

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming in hun woning. Dat is niet verwonderlijk. Deze soort van verwarmen biedt namelijk diverse voordelen. Zo wordt een hele kamer goed verwarmd, in plaats van met name bij de radiatoren. Ook hoeft u de verwarming niet zo hoog te zetten om het lekker warm te hebben. Dat zult u merken op uw energierekening!

Denkt u na over vloerverwarming aansluiten en zoekt u hiervoor een ervaren professional? In de regio Drachten kunt u hiervoor terecht bij de door ons aangedragen professional We zijn uw aangewezen partner voor de installatie van vloerverwarming. Bel 0800 255 3733 voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Onderhoud en reparatie

Niet alleen voor vloerverwarming plaatsen, maar ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij de door ons aangedragen professional terecht. Moet de verwarming ontlucht of doorgespoeld worden, of moet de pomp worden vervangen? Vermoedt u met lekkage te maken te hebben, of wordt de verwarming niet warm? Doe dan gerust een beroep op onze vakmannen. Wij zorgen ervoor dat uw vloerverwarming na een bezoekje van onze medewerker weer als nieuw werkt!

Schakel ons in

Van installatie tot onderhoud tot reparatie: uw vloerverwarming specialist is u met plezier van dienst. Wilt u meer informatie, of wilt u ons inschakelen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op het telefoonnummer 0800 255 3733, of  maak gebruik van het contactformulier. Voor spoedgevallen kunt u ons 24/7 bereiken! We staan in Drachten en omstreken voor u klaar.