CV onderhoud in Drachten

Een CV ketel gaat gemiddeld zo’n twaalf tot vijftien jaar mee. Om een zo lang mogelijke levensduur van uw toestel te garanderen is het belangrijk om regelmatig CV onderhoud te laten uitvoeren. In de regio Drachten kunt u hiervoor terecht bij de door ons aangedragen professional We zijn erkend installateur van ketels van Remeha, maar kunnen u voor alle gerenommeerde merken van dienst zijn. We komen bij u langs om CV onderhoud uit te voeren, inspectie van de CV ketel te doen en het toestel weer optimaal af te stellen. Daarmee kunt u flink besparen op uw stookkosten!

Deskundig CV ketel onderhoud

Op den duur vertoont iedere CV ketel gebruikssporen en zal deze niet meer optimaal functioneren. Periodiek onderhoud is daarom aan te raden en essentieel voor een veilig en goed presterende ketel. Wilt u eenmalig uw ketel laten onderhouden of repareren bij een probleem of storing? Of wilt u dat wij periodiek onderhoud uitvoeren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een onderhoudscontract?

Wat uw wens ook is, wij zijn er voor onze klanten in Drachten en omstreken. Al onze monteurs zijn vakkundig en gaan zeer zorgvuldig te werk. Eventuele problemen kunnen we snel voor u verhelpen. Meer weten? Bel 0800 255 3733 of vraag een offerte aan via het contactformulier. Neem gerust contact op met onze experts, we zijn u met plezier van dienst!