CV ketel vervangen in Drachten?

Weet u hoe lang een CV ketel gemiddeld meegaat? Normaal gesproken gaat het om zo’n twaalf tot vijftien jaar. Daarna zullen er sneller mankementen aan het toestel optreden, en werkt het apparaat niet meer optimaal. Dat resulteert dan in hogere stookkosten. Tijdig uw CV ketel vervangen is daarom aan te raden. In de regio Drachten is de door ons aangedragen professional u hierbij met plezier van dienst. Bel 0800 255 3733 voor een afspraak of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Ruime keuze aan CV ketels

We zijn gecertificeerd Remeha-dealer, maar kunnen alle typen ketels voor u leveren en installeren. Vindt u het door de ruime keuze aan toestellen lastig om een goede keuze te maken? Laat een van onze medewerkers dan eens met u meedenken. Doordat wij ervaring hebben met alle merken, kunnen we u op basis van uw eigen situatie en wensen een goed passende ketel aanraden. Zo bent u verzekerd van een passend apparaat wanneer u uw huidige CV ketel vervangen wilt. Ook wanneer er bijvoorbeeld een radiator, CV leiding of expansievat vervangen moet worden, kunnen we dit voor u verzorgen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de ketels die wij voor u kunnen leveren en installeren? Of wilt u uw CV ketel vervangen en daarvoor meteen een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0800 255 3733. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier, dan hoort u vlug van ons. We staan in Drachten en omstreken voor u klaar!